Botox

Husk at holde øje med vores månedlige EVENTS

Botox / Vistabel / Dysport

Vi tilpasser altid den enkelte behandling til dig, og lægger stor vægt på, at ansigtets naturlige udtryk bevares. Hos Klinik Hellerup har vi fem læger og fire sygeplejersker, som er specialuddannede, og som alle har mange års erfaring med sikre og ikke mindst effektive teknikker.

Botox/Vistabel/Dysport

Hos Klinik Hellerup anvender vi Dysport og Botox/Vistabel, som er det originale Botox produkt. Botox/Vistabel er blevet brugt igennem 25 år til behandlinger og er det eneste toxin på markedet med to indikationer. Botox/Vistabel er godkendt af amerikanske FDA, hvilket er din tryghed for et gennemtestet og sikkert produkt, ligesom du også er sikret et produkt, som ikke vandrer til andre muskelgrupper.

Botox/Vistabel er ikke testet på dyr.

Hvordan fungerer Botox/Vistabel/Dysport?
Dysport og Botox/Vistabel fungerer ved at begrænse nervesignalerne, således at musklerne ikke spændes og skaber rynker i det behandlede område.

Ligeledes kan man begrænse nervesignalerne og derved få en muskel til at trække sig sammen. Denne metode gør sig gældende ved f.eks. brynløft, løft af mundvige, markering af kæbe og løft af læbekant. Ca. 3 dage efter behandlingen begynder huden så småt at blive glattere, og rynkerne bliver minimeret. Den fulde effekt kan ses efter ca. 14 dage. Effekten aftager typisk efter 3-6 måneder, dog vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.

Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der skulle forekomme asymmetri, vil der foretages en opfølgning tidligst efter 14 dage, og senest 1 måned efter behandlingen.

Gratis konsultation
Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en læge, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 2 dage før første behandling. Her vil du modtage vejledning af en af vores læger, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling, og du samtidig skal du oplyse os om medicinforbrug, sygdomme eller evt. allergi.

Behandling
Når du bliver behandlet med Dysport eller Botox/Vistabel, injiceres produktet med en engangssprøjte, som har en lille, tynd nål. Selve behandlingen varer typisk 5-10 minutter, og de fleste oplever kun minimal smerte. En smule rødme og hævelse kan forekomme, men aftager efter kort tid. Efter behandlingen bør du ikke gnide på det behandlede område og ligeledes ikke dyrke motion resten af dagen. Du kan sagtens gå på arbejde, eller foretage andre daglige gøremål.

Book tid til behandling

Book din første behandling i dag.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Klinik Hellerup Nyhedsbrevet – så får du direkte besked næste gang vi har et event i kalenderen.

Når du har tilmeldt dig, skal du huske at bekræfte din e-mail adresse i den første mail vi sender til dig.