Træning- og Certificeringskursus

Er det din drøm at arbejde som kosmetisk behandler?

Vi har lang erfaring med at uddanne sygeplejersker, tandlæger og læger i at udføre kosmetiske behandlinger.

Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del. Som udgangspunkt vil kurset strække sig over to dage.

Du vil modtage en grundig teoretisk gennemgang, så du trygt efterfølgende kan behandle og ikke mindst håndtere bivirkninger og komplikationer. Du vil blive trænet i behandlinger og gennemføre det obligatoriske antal superviserede behandlinger, der kræves af Sundhedsstyrelsen for at opnå certificering, som kosmetisk behandler.

Du kommer igennem alle væsentlige trin i et behandlingsforløb fra konsultation, til at kunne stille indikation, over behandling til kontrol af behandlingseffekt.

Uddannelsen henvender sig til både sygeplejersker, tandlæger og læger, som har planer om at starte egen klinik, eller som vil søge ansættelse som kosmetisk behandler på en klinik.

UDDANNELSENS OPBYGNING

1
PRAKTIK
Superviseret træning i behandlinger
PRAKTIK
2
TEORI
Anatomi og sikkerhed i behandlinger
TEORI
Uddannelsesforløbet gennemføres i en vekselvirkning mellem teoretisk undervisning og træning. Der er tale om et afvekslende forløb, hvor der er sat god tid af til at udføre de superviserede behandlinger.

PRAKTIK

Superviseret træning i behandlinger

Du udfører selv behandlinger under supervision af en erfaren speciallæge. Helt konkret udfører du superviserede behandlinger i Botulinum Toksin A og/eller superviserede behandlinger i ikke-permanente filler i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds retningslinjer.

Du uddannes ikke kun i at udføre selve behandlingerne men i alle trin i et behandlingsforløb. Vi uddanner dig således også i, hvordan du gennemfører en konsultation og stiller indikation*), og i hvordan du foretager kontrol af behandlingseffekten.

*) Er du sygeplejerske eller tandlæge, må du ikke stille indikation forud for behandling med Botulinum Toksin, her kræves der nemlig, at det foretages af en af klinikkens speciallæger.

Du bliver superviseret og udfører behandlinger i områderne nævnt nedenfor.

Botulinum Toksin A behandling af den øverste del af ansigtet:

Ikke-permanente fillere:

Indhold i den teoretiske del af uddannelsesforløbet:

TEORI

Anatomi og sikkerhed i behandlinger

Vi underviser dig grundigt i teorien bag behandlingerne med ikke-permanente fillere og Botulinum Toksin. En stor del af undervisningen har fokus på anatomien og sikkerheden i behandlingerne, så du trygt efterfølgende kan behandle og også håndtere både lette og mere alvorlige bivirkninger samt evt. komplikationer.

Du lærer at skelne mellem, hvilken behandling og hvilke produkter, der egner sig bedst til den enkelte kunde. Du får et godt kendskab til æstetik i behandlingerne, og hvordan du “aflæser” et ansigt for at opnå det ønskede kosmetiske resultat.

Endelig introduceres du til lovgivning og retningslinjer for at udføre behandlingerne.

CERTICIFERING OG PRISER

Uddannelseskurset i Klinik Hellerup kan opdeles således, at du kan blive certificeret i både filler og botox eller bare en af delene. Efter kurset fremsendes kursusbevis og liste over superviserede behandlinger, som skal indsendes til Sundhedsstyrelsen, når du skal registreres i den klinik, som du skal arbejde i.

Prisen for kurset er 50.000,- (ex moms) for filler eller botox.

Prisen for kurset er 75.000,- (ex moms) for både filler og botox

Kontakt

Send en mail til Jan Frigaard på jan@klinikhellerup.dk for mere information.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Klinik Hellerup Nyhedsbrevet – så får du direkte besked næste gang vi har et event i kalenderen.

Når du har tilmeldt dig, skal du huske at bekræfte din e-mail adresse i den første mail vi sender til dig.