SkinPro

Husk at holde øje med vores månedlige EVENTS

Klinik Hellerups unikke antiage-behandling

Vi har længe arbejdet på at finde og sammensætte en behandling, der kan gøre en markant forskel, og inspireret af eksperter fra udlandet og internationale kongresser, har vi set en bemærkelsesværdig synergieffekt ved en kombination af Profhilo og SkinPen.

Derfor introducerer vi nu vores helt unikke signaturbehandling: SkinPro.

SkinPro er særligt effektivt til dig, der vil udviske fine linjer og ujævnheder i hudens overflade, men samtidig ønsker en længerevarende pleje og dyb fugt af huden. En fugt, der også har opstrammende effekt.

 

Synergien mellem SkinPen og Profhilo sikrer nemlig, at der sættes ind fra flere sider, samtidig med at de to behandlingsformer komplimenterer hinanden i processen.

 

Fire behandlinger på seks uger

SkinPro består af et intenst og effektivt forløb, hvor der i løbet af seks uger veksles med i alt fire behandlinger af hhv. SkinPen og Profhilo.

 

Den første behandling i forløbet er med SkinPen, som er et microneedling-system, hvor ultrasmå nåle skaber kontrollerede mikro-skader, der stimulerer huden til fornyelse og samtidig booster dannelsen af kollagen. SkinPen åbner altså huden op og stimulerer udefra og ind.

Ugen efter behandles der med Profhilo, som derimod stimulerer huden indefra og ud.

For med sin høje koncentration af hyaluronsyre hjælper Profhilo med at genskabe en naturlig foryngelse af huden. Behandlingen, der foretages ved injektion, stimulerer nemlig produktionen af kollagen og elastin, så hudens struktur, elasticitet og fugtighed forbedres. Samtidig understøtter Profhilo hudens helingsproces efter SkinPen, og efter fire uger gentages begge behandlingstyper igen med en uges mellemrum.

Resultatet er en hud, der ser sundere, glattere og mere velplejet ud og ikke mindst fuld af fugt og glød.   

Book tid til behandling

Book din første behandling i dag.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Klinik Hellerup Nyhedsbrevet – så får du direkte besked næste gang vi har et event i kalenderen.

Når du har tilmeldt dig, skal du huske at bekræfte din e-mail adresse i den første mail vi sender til dig.