Filler

Juvéderm/Aliaxin

Husk at holde øje med vores månedlige EVENTS

Filler

Vi tilpasser altid den enkelte behandling til dig og lægger stor vægt på, at ansigtets naturlige udtryk bevares. Hos Klinik Hellerup har vi fem læger og fire sygeplejersker, som er specialuddannede, og som alle har mange års erfaring med sikre og ikke mindst effektive teknikker.

Filler/Juvéderm/Aliaxin
Hos Klinik Hellerup anvender vi Aliaxin og Juvéderm. Juvéderm er blevet brugt til kosmetiske behandlinger i mere end 25 år, og ikke mindst er det FDA-godkendt, hvilket er din tryghed for et gennemtestet og sikkert produkt. Derudover indeholder både Aliaxin og Juvedérm en glat gel, som giver en jævn fordeling under huden.
Hos både Aliaxin og Juvéderm finder du desuden et stort produktsortiment, der gør, at vi som behandlere kan skræddersy en personlig og individuel behandling til netop dine ønsker og behov.

Hvordan fungerer filler?
Filler er en gennemsigtig gel af hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker, forstærker konturen eller giver en diskret ekstra volumen. Hyaluronsyren i gelen hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed. Juvéderm indeholder også det lokalbedøvende middel lidokain, der gør behandlingen mere behagelig. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke dele af ansigtet, der injiceres, samt hvilket produkt, der anvendes, men normalt holder resultatet i op til et år. Effekten aftager typisk efter 3-12 måneder, dog vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.
Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der skulle forkomme asymmetri, vil der foretages en opfølgning tidligst efter 14 dage, og senest 1 måned efter behandlingen.

Gratis konsultation
Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en sygeplejeske, hvis man ikke er blevet behandlet før. Dette er gratis og skal gøres senest 2 dage før første behandling. Her vil du modtage vejledning af en af vores fire sygeplejesker, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling, og du samtidig skal du oplyse os om medicinforbrug, sygdomme eller evt. allergi.

Behandling
Når du bliver behandlet med filler injiceres produktet med en engangssprøjte, som har en lille, tynd nål. Selve behandlingen varer typisk 10-15 minutter og de fleste oplever kun minimal smerte. En smule hævelse, ømhed eller et blåt mærke kan forekomme, men dette aftager efter et par dage. Efter behandlingen bør du ikke gnide på det behandlede område og ligeledes ikke dyrke motion resten af dagen. Du kan sagtens gå på arbejde eller foretage andre daglige gøremål.

Book tid til behandling

Book din første behandling i dag.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Tilmeld dig Klinik Hellerup Nyhedsbrevet – så får du direkte besked næste gang vi har et event i kalenderen.

Når du har tilmeldt dig, skal du huske at bekræfte din e-mail adresse i den første mail vi sender til dig.